Autopeltityöt

Kolarivaurioiden autopeltityöt vakuutusyhtiöiden kanssa

Olemme tiiviissä yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa ja teemme runsaasti varsinkin autojen kolarivauriotöitä. Autopeltityöt tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Kolarivahingoissa teemme autopeltityöt yhteistyössä vakuutusyhtiön kanssa. Autopeltityöt teemme Kempeleellä Oulun kupeessa olevalla autokorjaamolla. Otamme vastaan myös lunastukseen meneviä autoja. Palvelemme asiakkaita Kempeleellä, Oulussa ja Oulun talousalueella.

Kolarivahingot

Kolarin sattuessa on ensimmäiseksi otettava yhteyttä omaan vakuutusyhtiöön, johon tehdään tapahtuneesta vahinkoilmoitus. Vahinkoilmoituksen jälkeen teemme vahinkotarkastuksen, jossa arvioidaan korjausten laajuus. Toimitamme tarkan kustannusarvion vakuutusyhtiölle. Olemme yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa ja tämän vuoksi teemme runsaasti kolarivahinkotöitä.  Kolarivahingoissa korjataan ne vauriot, jotka asiakas haluaa korjattavan.

Autopeltityöt kokemuksella

Teemme autopeltityöt lähes 30 vuoden kokemuksella. Suoristamme ja vaihdamme peltejä autoon, jotta lopputuloksena on jälleen uudenveroinen ulkonäkö. Suojaamme myös korjatut alueet ruosteensuoja-aineella. Autopeltitöissä vahingoittuneet peltiosat suoristetaan ja paikataan, jos se on mahdollista. Korjauskelvottomiksi vahingoittuneet peltiosat vaihdetaan uusiin ja ne kiinnitetään autoon. Kiinnityskohdat hiotaan tasaisiksi maalausta varten. Korjausalue maalataan samanlaiseksi kuin muukin auto, jonka jälkeen eroa ei enää huomaa.