Automaalaamo

Automaalauksen ammattilainen jo vuodesta 1986

Automaalaamo J.J. Lehtosella jokainen auto on uniikki yksilö, jonka maalaukseen panostetaan. Teemme automaalaukset alusta loppuun asti. Teemme tarvittavat pohjatyöt ennen varsinaisten maalausten aloittamista. Pohjamaalauksen jälkeen teemme pintamaalauksen ja käsittelemme maalipinnan pinnoitteella. Asiakkaan tyytyväisyys on toimintamme lähtökohta.

Onnistunut automaalaus

Onnistunut automaalaus ei luonnistu ainoastaan suihkuttamalla maalia auton pintaan. Moni ajattelee osaavansa hoitaa automaalauksen kotioloissa, joka osoittautuu kuitenkin vääräksi harhaluuloksi. Automaalaus sisältää useita eri vaiheita, jotka vaativat onnistuakseen asiantuntemusta. Automaalaus aloitetaan pohjatöillä, jotka tehdään huolella, jotta lopputulos on erinomainen. Pinta hiotaan oikeanlaisilla hiomapapereilla ja mahdolliset epätasaisuudet tasoitetaan. Pohja maalataan hiontapohjamaalilla, jonka jälkeen käytetään lopullista pintaväriä. Maalauksen jälkeen auto lakataan ja suojataan kestopinnoitteella.

Automaalaus asiakkaan toiveiden mukaan

Automaalivaihtoehtoja on loputon määrä, joista autamme valitsemaan oikeat vaihtoehdot juuri sinulle. Toteutamme myös erilaisia maalausideoita asiakkaan ehdotusten mukaan. Asiakas voi myös antaa meille vapaat kädet, jolloin maalaamme auton sopivaksi katsomillamme väreillä.

Kestävä automaalauksen lopputulos

Automaalauksen ammattilaisemme maalaavat autot siten, että lopputuloksena on kestävä asiakkaan toiveita vastaava ulkoasu. Automaalaus viimeistellään lakkauksella ja erilaisilla kestopinnoitteilla. Kestopinnoitteet suojaavat auton maalipintaa kulumista, naarmuja ja säätä vastaan.